Test z povídek Las Vegas + New York

6. november 2010 at 16:20 | Marisol_admin. blogu |  Tests, Surveys and Competitions
Tentokrát tu máme tak trošku speciální soutěž. A to z povídek Las Vegas a New Yorku.

Prozradím jediné, že první místo dostane za správné zodpovězení všech otázek prezentaci týmu kriminálky Miami. Ale musí komentářích uvést svůj e-mail na který bude tahle prezentace odeslána.

A zde už je test:

1. Kdo navrhl vyšetřování v Las Vegas?:
a) Marisol
b) Julie
c) Sára
d) Vyšetřování se neuskutečnilo.

2. Kdo čekal na Marisol a Sáru před laboratoří?:
a) Nick
b) Loman
c) Nikdo
d) Dr. Raymond

3. S kým dělaly rozhovor?:
a) S nikým
b) Catherine
c) Danny

4. Na koho museli čekat Marisol a Greg vůli případu?:
a) Na nikoho, jeli rovnou na místo činu
b) Čekali až natankují 
c) Na Sáru, která se šla přvlest

5. Kdo si zničil nové boty při vyšetřování?:
a) Dr. Raymond
b) Nick
c) Danny
d) Billy

6. Kdo nakázal znovu ohled místo činu?:
a) FBI
b) Dr. Raymond
c) státní návladní

7. Jakou přezdívku měla Marisol?:
a) Odborník
b) Specialista

8. Co bylo napsané na papíře, který našli vyšetřovatelé z New Yorku v domě Charlese Kenta?:
a) Ještě se uvidíme.
b) Případ ještě nekončí.
c) Další mrtví....
d) Pokračování příště!!

9. Kdo šel vyslýchat Charlese Kenta do nemocnice?:
a) Pouze Mac
b) Nikdo, protože byl v bezvědomí
c) Marisol a Danny
d) Greg

10. Proč se Marisol nedařilo při cvičném střílením na střelnici?:
a) Její odpověď byla "Dneska se necítím moc dobře"
b) Nesoustředila se
c) Nebylo jí dobře


11. Proč chtěl Charles aby si mysleli, že Marisol v nebezpečí?:
a) Chtěl jí znásilnit
b) Chtěl vystrašit Marisol a ostatní 
c) Neprozradili to

12. Napište svojí nejoblíbenější hlášku z těchto povídek. 
 

3 people judged this article.

Comments

1 Klára Klára | Email | 6. november 2010 at 18:36

1. c)
2. d)
3. b)
4. c)
5. b)
6. c)
7. a)
8. d)
9. c)
10. c)
11. c)
12. Nick: No skvělý to jsou nové boty!!

2 natalia23 natalia23 | Email | Web | 6. november 2010 at 20:56

1) a) Marisol
    c) Sára

2) d) Dr. Raymond

3) b) Catherine

4) c) Na Sáru, která se šla přvlest

5) b) Nick

6) c) státní návladní

7) a) Odborník

8)  d) Pokračování příště!!

9)  c) Marisol a Danny

10) c) Nebylo jí dobře

11) b) Chtěl vystrašit Marisol a ostatní

12) Zavěr:Záznam telefonního hovoru: Charles: ahoj kotě nechtěla bys ses sejít

Napsala jsem tuhle protože mě pobavila...:D:D ale jinak všechny byly dobré.....
Píšu to znova zapoměla jsem napsat Emamil :-D :D:D

3 csi-videa csi-videa | 6. november 2010 at 21:18

promiň, ale všechny tve povidky jsem nečetl, takže ani nwm co do kvízu :-)

4 Sára Sára | Email | 7. november 2010 at 17:17

c),d),b),c),b),c),a),d),c)a),b)
Sára: Já nemám pitomý pohled!! (řekla odhodlaně) :-D

Comments are closed.


Actual articles

Advertisement